Ένωση ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας-Θράκης

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση Δελτίο Τύπου

 

Συμπαράσταση στον Πρόεδρο της Ε.Τ.Ε.Ρ.

Η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας – Θράκης (Ε.ΤΕ.Ρ. Μ-Θ) καταγγέλλει τη μεθόδευση του εργοδότη π. κυριακίδη για την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης του συναδέλφου Προέδρου της Ένωσης Τεχνικών  Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Δημήτρη Καμαρινόπουλου.

 

Η κίνηση του ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού FLASH 96, να καταθέσει μήνυση εναντίον του Προέδρου της Ε.Τ.Ε.Ρ. με ανυπόστατες και προσχηματικές κατηγορίες,  έρχεται σε συνέχεια μιας θρασύτατης και προκλητικής συμπεριφοράς, όπου με μπράβους προσπάθησε να εκδιώξει τους επιθεωρητές του ΣΕΠΕ, για να αποφύγει έλεγχο του ραδιοσταθμού FLASH 96. Πράξη για την οποία του επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ.

 

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι για όσο διάστημα  θα υπάρχουν καθυστερήσεις καταβολής μισθών, μειώσεις μισθών, μαύρη εργασία, απολύσεις και για όσο διάστημα οι εργοδότες θα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, να φοβίσουν, να χειραγωγήσουν, τότε οι εργαζόμενοι θα στέκονται απέναντί τους ενωμένοι μη έχοντας να φοβηθούν τίποτα και κανέναν.

 

Ο χαρακτήρας της αγωνιστικότητας, της μαχητικότητας και της συνεχούς δράσης της Ε.Τ.Ε.Ρ. και φυσικά και του ίδιου του Προέδρου της, μην ελπίζετε ότι θα αλλάξει. Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα περάσει.

 

Με ακόμη περισσότερη μαχητικότητα και ακόμη μεγαλύτερη δράση θα μετατρέψουμε τα σχέδιά σας για τη δική μας ζωή σε δικό σας εφιάλτη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Ο Πρόεδρος                                        Ο Αν. Γενικός Γραμματέας

Χατζηγεωργίου Κων/νος                                        Στεφανίδης Κοσμάς

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ
Πηγή: EΤΕΡ Μ-Θ (από μέηλ που στάλθηκε στο blog)
Advertisements