Νέα 24ωρη απεργία στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, που επιφέρει ισχυρό πλήγμα στο προεκλογικό σκηνικό, κήρυξε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) με αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Στην απεργία συμμετέχουν οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας και έτσι, σήμερα, η προβολή της καθημερινής παρέλασης των υποψήφιων βουλευτών και των προεκλογικών συγκεντρώσεων θα περιοριστεί μόνο στα κρατικά κανάλια.

 

Αθήνα, 1η Μαίου  2012                                                                                    Αρ. Πρωτ: 1584

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
από ώρα 06.00 π.μ. της Τετάρτης  2 Μαίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Πέμπτης 3 Μαίου 2012  για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας
απαιτούμε:
• Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία.  Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control.  Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Καταστατικού της, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Υπογραφή Σ Σ Ε

Αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΙΟΥ 2012
Στο ΑΙΘΡΙΟ του τ/σ ALTER
ΩΡΑ 15:00
(Αγ. Παρασκευής 36-38, Περιστέρι)

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πηγή: Ε.Τ.Ι.Τ.Α. http://www.etita.gr/portal/

Advertisements